Flappy Bird
Fillimi Etiketat Flappy Bird

Etiketa: Flappy Bird

Flappy Bird kthehet në Gusht…me krahë me të fuqishëm

Flappy Bird do të bëjë kthimin e tij triumfues në muajin Gusht. Krijuesi Dong Nguyen ka thënë nëpërmes Twitter se loja e ardhshme në të...

Zhvilluesi i lojës Flappy Bird konfirmon së loja do të kthehet...

Zhvilluesi i lojës Flappy Bird, Dong Nguyen kishte shkaktuar debat të madh në momentin kur kishte tërhequr lojën nga AppStore dhe Google Play. Por si...

Loja Flappy Bird hiqet nga Google Play dhe iOS App Store

Dje kanë filluar të qarkullojnë lajme se zhvilluesi i aplikacionit Flappy Bird ka vendosur që të tërheq këtë lojë nga dyqanet virtuale më të...