Flipboard
Fillimi Etiketat Flipboard

Etiketa: Flipboard

Flipboard vjen edhe në ueb

Që nga lansimi i Flipboard-it gjithmonë ka operuar vetëm në pajisje mobile. Aplikacioni i ka ofruar përdoruesve informata në lëvizje nga burime të ndryshme, të shfaqura...

Aplikacioni Flipboard edhe në Windows Phone

Aplikacioni Flipboard është një aplikacion shumë i njohur në platformat Apple iOS dhe Google Android, kurse tani kompania ka filluar me lansimin e aplikacionit të...

Flipboard tani edhe në Google Play

Që nga 2010 aplikacioni Flipboard ka qenë njëri nga më të kërkuarit në Apple Store. Aq shumë është kërkuar të shkarkohet sa që kompania u...