FLOSSK
Fillimi Etiketat FLOSSK

Etiketa: FLOSSK

FOSS BootCamp në Gjakovë – 19 Prill

FLOSSK me ndihmën e UNICEF Innovations Lab Kosovo do të organizojë FOSS BootCamp tani në tre qytete të ndryshme të Kosovës: Pejë, Gjakovë dhe Mitrovicë. FOSS BootCamp...

FOSS BootCamp në Pejë – 13 Prill

FLOSSK me ndihmën e UNICEF Innovations Lab Kosovo do të organizojë FOSS BootCamp tani në tre qytete të ndryshme të Kosovës; Pejë, Gjakovë dhe Mitrovicë. FOSS BootCamp...

SFK12 – Software Freedom Kosova 2012

Sot dhe nesër (8 dhe 9 shtator) në Prishtinë do të mbahet Liria Softuerike Kosovare (Software Freedom Kosova), konferencë ndërkombëtare për teknologji, e cila ka...