Flurry
Fillimi Etiketat Flurry

Etiketa: Flurry

Përdoruesit e Android-it paguajnë më pak në aplikacione

Një raport i ri tregon se përdoruesit në përgjithësi nuk janë të interesuar të paguajnë për aplikacione të pajisjeve mobile dhe me kalimin e...