Formula1
Fillimi Etiketat Formula1

Etiketa: Formula1

Loja F1/2012 e planifikuar për treg më 21 shtator

Codemasters kanë konfirmuar se loja e njohur Formula1 2012 do të dalë ne treg më datën 21 shtator për PS3, Xbox 360 dhe PC. Ky...