FOSS BootCamp
Fillimi Etiketat FOSS BootCamp

Etiketa: FOSS BootCamp

FOSS BootCamp në Gjakovë – 19 Prill

FLOSSK me ndihmën e UNICEF Innovations Lab Kosovo do të organizojë FOSS BootCamp tani në tre qytete të ndryshme të Kosovës: Pejë, Gjakovë dhe Mitrovicë. FOSS BootCamp...

FOSS BootCamp në Pejë – 13 Prill

FLOSSK me ndihmën e UNICEF Innovations Lab Kosovo do të organizojë FOSS BootCamp tani në tre qytete të ndryshme të Kosovës; Pejë, Gjakovë dhe Mitrovicë. FOSS BootCamp...