FoundationDB
Fillimi Etiketat FoundationDB

Etiketa: FoundationDB

Apple blen kompaninë për databaza “FoundationDB”

Sipas raporteve të publikuara nga TechCrunch dhe The Wall Street Journal, Apple ka blerë startup kompaninë për databaza të quajtur FoundationDB. Apple ka konfirmuar...