Galaxy Note 2 testi i hedhjes
Fillimi Etiketat Galaxy Note 2 testi i hedhjes

Etiketa: Galaxy Note 2 testi i hedhjes

Galaxy Note 2 – Testi i hedhjes

Pas testit të hedhjes të bërë nga Android Authority për Galaxy S3 dhe iPhone 5 radha vjen tek Galaxy Note 2 i cili ka...