GameNow Cloud
Fillimi Etiketat GameNow Cloud

Etiketa: GameNow Cloud

LG dhe Ubitus njoftojnë për GameNow Cloud

Gjigandi i elektronikës LG është bashkuar me Ubitus, ku kjo e fundit është një nga kompanitë udhëheqëse në botë në zgjidhje të teknologjisë së...