Garmin VIRB XE
Fillimi Etiketat Garmin VIRB XE

Etiketa: Garmin VIRB XE

Garmin prezanton modelet të kamerave VIRB X dhe VIRB XE

Garmin ka këtë javë ka prezantuar dy versione të kamerave të saja të veprimit, Garmin VIRB X dhe Garmin VIRB XE. Modeli Garmin VIRB XE...