Gartner
Fillimi Etiketat Gartner

Etiketa: Gartner

Ketë vit 3.6 trillion $ shpenzime për IT-n

Agjensia "Gartner" qe merret me këshilla dhe hulumtime në Teknologji ka njoftuar se kompanitë do të shpenzojnë mbi 3.6 trilion$ ketë vit në mbarë...