Geanee
Fillimi Etiketat Geanee

Etiketa: Geanee

Tableti Geanee me android i papërshkueshëm ndaj ujit

Japonezet po tentojnë të nisin llojin e pajisjeve që vendet e tjera nuk e kanë bërë deri me tani, dhe kjo është pjesërisht për...