Genius Ergo 8800
Fillimi Etiketat Genius Ergo 8800

Etiketa: Genius Ergo 8800

Mouse i ri Genius Ergo 8800 me 7 butona dhe modë...

Kompania Genius ka shtuar një produkt të ri në gamën e gjerë të mouse-ve. Ky mouse i ri quhet Genius Ergo 8800 që ka...