Gingerbread
Fillimi Etiketat Gingerbread

Etiketa: Gingerbread

Jelly Bean bëhet versioni më i shfrytëzuar në Android

Jelly Bean është bërë versioni më i shfrytëzuar nga të gjitha versionet Android. Versionet Android 4.1 dhe 4.2 që zakonisht referohen si "Jelly Bean,"...