Givaway
Fillimi Etiketat Givaway

Etiketa: Givaway

Ameble Dhuron: Mbrojtës për Samsung Galaxy S3

Dhurata është mundësuar nga një dashamirë dhe fans i ynë, Alp Kasemi, i cili dërgoj ketë mbrojtës shumë funksional për t’i dhuruar njërit prej lexuesve...