Gjirafa.com
Fillimi Etiketat Gjirafa.com

Etiketa: Gjirafa.com

Kompania Gjirafa.com nga Kosova, faktor i rëndësishëm për rritjen e ekonomisë...

Ishte viti 2014, kur dëgjuam për Gjirafën, Gjirafa po vjen, një diçka e re po vjen Shqip! Fillimisht ishim të habitur se çfarë mund...

Loja retro e fshehur në Gjirafa.com

Të gjithë jemi të njohur me lojën retro 8-bitsh Galaxy Atack, ku tani kjo lojë shfaqet edhe në gjirafa.com. Ajo paraqitet kur ju hyni...

Çka kanë kërkuar Shqiptarët gjatë vitit 2015?

Gjirafa.com është makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në Gjuhën Shqipe, ku përdoruesit mund të kërkojnë më shumë se 110,000,000 faqe Shqip...

Gjirafa.com fiton çmimin ICT Inovacioni i Vitit

Albanian ICT Awards, në mbrëmjen gala që u mbajt të Premten më 15 Maj në Tiranë, ka zgjedhur Gjirafa.com në vendin e parë si...

Microsoft për Gjirafa-n: “Një makinë e fuqishme kërkimore”

Si mund t’i qaset një makinë e vogël kërkimore në gjuhën Shqipe gjigantëve të sotëm të kërkimit? Duke e kuptuar gjuhën lokale, duke krijuar...

Gjirafa.com nga sot me aplikacion mobil – Krejt në një vend

10 Shkurt 2015, Prishtinë, Kosovë - Gjirafa, Inc., sot bëri të ditur se makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në Gjuhën Shqipe,...