Glass
Fillimi Etiketat Glass

Etiketa: Glass

Google Glass – smartphone në syze

Google Glass është një pajisje shumë interesante. Një koncept i ri që kombinon smartphone me syze. Momentalisht është vetëm një prototip dhe është duke...