Global Startup Battle
Fillimi Etiketat Global Startup Battle

Etiketa: Global Startup Battle

Xiiik i Kosovës, në mesin e 15 më të mirëve në...

Ekipi XIIIK i përbërë nga Leart Zogiani dhe Bardh Lohaj ka zënë vendin e dytë në raundin e parë të garës “Global Startup Battle”...