Gmail
Fillimi Etiketat Gmail

Etiketa: Gmail

Gmail sjellë si opsion ndryshimin e dokumenteve të Office-it drejtpërdrejt nga...

Gmail ka sjellë si opsion ndryshimin e dokumenteve të Microsoft Office-it, duke i dhënë përdoruesve të Gmail-it mundësi për të hapur dhe edituar file-at si Word, Excel dhe...

Kujdes: Janë publikuar online 5 milionë adresa dhe fjalëkalime të Gmail-it

Sulmuesit (hakerët) si duket këtë muaj kanë qenë shumë të zënë. Disa javë pas sulmit të shërbimit iCloud që rezultoi më foto lakuriq të shumë VIP-ve botëror...

Google po teston një dizajn të ri të Gmail-it

Gjatë vikendit është raportuar se Google është në proces të krijimit dhe testimit të një dizajni me ndryshe të ndërfaqes për përdorues të Gmail-it. Google...

Google nga tani do të enkriptoj çdo e-mail që dërgohet përmes...

Google ka filluar të bëhet me serioze në lidhje me sigurimin e mesazheve/e-mail-ave në shërbimin e tyre Gmail. Kompania ka njoftuar se është duke...

Kujdes nga mashtrimet kibernetike “në emër të Google”!

Zakonisht, mund të vërejmë nëse qasja jonë në Google apo ndonjë ueb faqe tjetër është e sigurt apo jo thjesht duke afruar kursorin e...

Nga sot Google ju mundëson të shkarkoni të dhënat nga Gmail

Google ka njoftuar sot se nga tani e tutje, përdoruesve ju mundësohet të shkarkojnë të dhënat e tyre nga shërbimi Gmail dhe Google Calendar....

Inbox-i në Gmail shumë shpejt me një pamje të re

Siç edhe ishte përfolur, Inbox-i i Gmail-it ngadalë po ndryshohet më një pamje krejt të re për Desktop, iOS dhe Android. Inbox i ri do...

Google aktivizon prap opsionin e ri “Compose” në Gmail

Më 30 Tetor, Google kishte futur opsionin e ri në Gmail që mundëson të shkruani (compose) email, më saktësisht një kuti të vogël të...

Google publikon versionin Gmail 4.2 për Android

Google ka përditësuar aplikacionin e Gmail-it për platformën e tyre Android, versioni i fundit është Gmail 4.2 dhe sjell disa karakteristika të reja në...

Gmail, tani me disa opsione të reja

Sipas blogut zyrtar të Gmail-it, Google ka shtuar një seri mundësish të dobishëm për kërkim në Gmail. Tani përdoruesit e Gmail-it do të kenë...

Gmail, me së shumti përdorues në botë

Tani pas 8 viteve ekzistencë shërbimi Gmail ka arritur të dal e para kundrejt Hotmail-it në shërbimet e mail-it, sipas të dhënave te fundit...

Kufizohet qasja dhe shërbimet e Google në Iran

Irani ka kufizuar qasjen në shërbimin e Google-mail dhe sistemin kërkues Google.com. Një firewall tashmë parandalon qasjen e iranianëve në faqet e shumta perëndimorë...