Google Account
Fillimi Etiketat Google Account

Etiketa: Google Account

Google thjeshtëson menaxhimin e llogarisë dhe pajisjeve të lidhura

Në përpjekje për të shtuar sigurinë e pajisjeve Android, Google ka vënë në dispozicion një set të ri shërbimesh për sigurinë që gjenden në...