Google Calendar
Fillimi Etiketat Google Calendar

Etiketa: Google Calendar

Kalendari i Google tani bëhet pjesë e Apple App Store

Preferoni që telefoni juaj i mençur të jetë iPhone, por keni dëshirë që në kalendarin e Google të mbani listën e ngjarjeve dhe të...