Google Docs
Fillimi Etiketat Google Docs

Etiketa: Google Docs

Përditësimi i Google Docs sjell opsione të reja

Google Drive dhe Google Docs kanë pasur shumë sukses këto vitet e fundit. Gjatë 2014, Google i ndau shërbimet e Google Drive në aplikacione...