Google Earth
Fillimi Etiketat Google Earth

Etiketa: Google Earth

Google Earth: Pamje Satelitore të Botës nëpërmes viteve 1984-2012

Google sot ka publikuar disa imazhe të mahnitshme në TimeLapse nëpërmes viteve 1984-2012. Imazhet satelitore janë mbledhur gjatë 40 vjetëve në bashkëpunim me NASA...

Leap Motion tani është integruar me Google Earth Pro 7.1

Leap Motion ka njoftuar se sistemi i tyre për kontrollimin e lëvizjeve tani është integruar me Google Earth, dhe u mundëson përdoruesve për të lundruar...

Landsat, 40 vjet pamje nga hapësira

Landsat satellite dje(23 Korrik) ka festuar 40 vjetorin e programit te tyre satelitor, gjatë viteve Landsat ka mbledhur petabytes(1 PB=1 mijë TB) te imazheve...