Google Glass
Fillimi Etiketat Google Glass

Etiketa: Google Glass

Google Glass zyrtarisht ndalohet të përdoret në kinemat e SHBA-ve

Një nga të mirat që ka Google Glass është se incizon video shumë lehtë. Kjo është perfekte nëse incizon në ndonjë organizim familjar apo...

Lenovo prezanton pajisjen prototip pa emër, të ngjashëm me Google Glass

Muajin e kaluar Lenovo kishte arritur të patentoj/regjistroj me sukses pajisjen Gadget për kokë dhe me ekran, e projektuar për të konkurruar direkt me pajisjen...

Google Glass ndalohet për përdorim në kinematë e Anglisë

Google Glass në tregun e Anglisë ka arritur javën e kaluar, por pajisja në ketë vend ka filluar t'i kundërvihet shqetësimeve të privatësisë. Gazeta...

Google dëshiron të shfaqë reklama në frigoriferë, ekrane të makinës dhe...

Ambicia e Google-it për të fituar para me reklama mund të shkojë më tej se sa mund ta kishit imagjinuar. Kompania është shprehur në...

Google Glass shpëtoi jetën e një njeriu

Për aftësitë e syzeve Google Glass kemi raportuar edhe me herët, për atë se mund të lexohen mesazhe, të bëhen fotografi, video, etj. mirëpo...

Google do të lansoj Glass AppStore nga viti 2014

Deri më tani, nuk ka pasur asnjë deklaratë zyrtare nga Google për dyqanin online të aplikacioneve për pajisjen Google Glass të tyre, por “The...

Google përfundimisht shfaq specifikat për Google Glass

Pas prezantimit të parë, gati një vit më herët, specifikat për syzet Google Glass tani janë publikuar nga vet kompania, duke zbuluar se çfarë...

Publikohet video e plotë “Building new experiences with Glass” nga Google

Gjatë muajit të kaluar në SXSW, Google kishte mbajtur një konferencë me titull "Building New Experiences With Glass", ku zhvilluesve u kishte ofruar informacione...

Ja se si ndiheni me syzet Google Glass!

Pyetja është se si ndiheni nëse posedoni syzet Google Glass? Google u është përgjigjur kësaj pyetje duke postuar informacione më shumë rreth projektit Google...

Google Glass – smartphone në syze

Google Glass është një pajisje shumë interesante. Një koncept i ri që kombinon smartphone me syze. Momentalisht është vetëm një prototip dhe është duke...