Google Gmail
Fillimi Etiketat Google Gmail

Etiketa: Google Gmail

Google po teston një dizajn të ri të Gmail-it

Gjatë vikendit është raportuar se Google është në proces të krijimit dhe testimit të një dizajni me ndryshe të ndërfaqes për përdorues të Gmail-it. Google...