Google Hangouts
Fillimi Etiketat Google Hangouts

Etiketa: Google Hangouts

Google lanson aplikacionin Hangouts për sistemet Chrome dhe Windows

Google ka lansuar aplikacionin Hangouts për sistemet operative Chrome dhe Windows. Aplikacioni i ri nënkupton se nuk keni nevojë të hapni shfletuesin për të...

Përditësohet Google Hangouts

Sot, Google ka lansuar një përditësim për aplikacionin Hangouts messanger, duke e bërë këtë aplikacion më atraktiv për përdoruesit dhe duke u shndërruar më...