Google I/O 2013
Fillimi Etiketat Google I/O 2013

Etiketa: Google I/O 2013

E plotësuar: Të rejat nga Google I/O 2013

Konferenca Google I/O Keynote përfundoj dhe solli plotë karakteristika të reja, disa nga to mund ti lexoni me poshtë (orë pas ore), mirëpo video...

Drejtpërdrejt: Google I/O 2013

Google I/O 2013 Kanë mbetur edhe pak orë para se Google të filloj konferencën vjetore rreth “Innovation in the Open” dhe ngjarjeve te rëndësishme qe ndërlidhen...

Google Maps, shumë shpejt me dizajn të ri

Në konferencën për zhvillues nga Google, Google I/O 2013, që do të mbahet gjatë këtij muaji pritet të shohim një numër të gjërave të...

Konferenca vjetore “Google I/O 2013″ me 15-17 Maj

Konferenca vjetore për zhvilluesit nga Google, “Google I/O 2013 developer” është caktuar të mbahet në mes 15 dhe 17 Majit dhe mbahet në Moscone...