Google I/O 2014
Fillimi Etiketat Google I/O 2014

Etiketa: Google I/O 2014

Drejtpërdrejt: Google I/O 2014

Për shumë entuziast dhe zhvillues të Android-it, ngjarja vjetore Google I/O është ngjarja më e pritur e vitit. Është sikur baba-dimri i vitit të...

Nesër fillon Google I/O 2014, çfarë pritet nga kjo?

Konferenca për zhvillues e Google-it, Google I/O 2014, fillon nesër, ajo zhvillohet më 25 dhe 26 Qershor në Qendrën perëndimore të Konventës Moscone në San...