Google Maps
Fillimi Etiketat Google Maps

Etiketa: Google Maps

Google Maps Offline tani ofron navigim të plotë

Kompania Google me herët kishte njoftuar se do të sjellë një version të plotë të hartave, ku mund të përdoren pa lidhje interneti (offline)....

iCloud.com zëvendëson Google Maps me Apple Maps

Dy vjet më parë, Apple kishte vendosur të heq aplikacionin Google Maps si opsion i parazgjedhur për harta në pajisjet iOS, në vend të...

Google Maps, shërbimi i dytë i Google-it me një miliardë shkarkime

Muajin e kaluar Gmail u bë aplikacioni i parë Android që ka arritur një miliardë shkarkime, më pas është ditur se edhe Google Maps nuk është shumë...

Waze integrohen në Google Maps

Përdoruesit e Google Maps tani mund të marrin ndihmë duke ju shmangur bllokimit të trafikut dhe aksidenteve  nëpërmes përditësimeve të Waze-s. Versionet e Google Maps...

Përditësimi i ri Chrome për Android përfshinë Google translate

Kompania Google ka lëshuar një përditësim të ri për aplikacionin Chrome në Android, duke shtuar kështu mundësitë automatike për përkthim që aktivizohet kur vizitoni...

Google Maps për Android tani me dizajn të ri dhe navigacion...

Google ka përditësuar aplikacionin Google Maps për Android, duke shtuar kështu disa karakteristika të reja dhe duke përfshirë një dizajn të ri për aplikacionin. Versioni...

Google Maps, shumë shpejt me dizajn të ri

Në konferencën për zhvillues nga Google, Google I/O 2013, që do të mbahet gjatë këtij muaji pritet të shohim një numër të gjërave të...

A mundet Apple pa aplikacionet e Google-it?

Google për vitin 2012 ka pasur mjaft adhurues nga sistemi operativ iOS i Apple-it, sidomos kur ajo ka lëshuar aplikacionin Google Maps për një sistem...

FBI hap një uebfaqe të re për të gjetur krimin

Çfarë ndodh nëse ne teknologji na jepet mundësia për të parë vendndodhjen e skenave të krimit më të fundit përmes një harte, në vendin...

Google Maps kthehet prapë në Apple iOS

Kur kompania Apple kishte lëshuar iOS 6 në shtator, aplikacioni i tyre Apple maps kishte zëvendësuar aplikacionin Google Maps që ka qenë në modelet e...

Google Maps sjell planet e objekteve në kompjuterë desktop

Google sjellë plane të brendshme të objekteve (indoor maps) në kompjuterë desktop, duke e bërë mënyrën tuaj të udhëtimit më të lehtë kur gjendeni në një...

Porosi për iPhone 5 nga Google

Me siguri keni ndëgjuar për problemet që Apple ka me harta ne iOS6 (iPad, iPhone). Çka i nevrikos më së shumti fansat e Apple-it...