Google Nexus 4
Fillimi Etiketat Google Nexus 4

Etiketa: Google Nexus 4

LG njofton për smartphone-in Nexus 4 me ngjyrë të bardhë

LG ka njoftuar për modelin me ngjyrë të bardhë të smartphone-it Google Nexus 4, dhe sipas tyre pritet të përurohet ditët e ardhshme në qytetin...

Video praktike: Google Nexus 4

Pas një kohë të gjatë pritje më në fund në duar tona ka arritur smartphone-i Google Nexus 4, smartphone ky i vlerësuar nga ana...

Ubuntu për Galaxy Nexus dhe Nexus 4 mbërrin me 21 Shkurt

Canonical ka njoftuar se imazhet dhe burimi i kodit të hapur (open source code) për versionet e smartphone-ve me Ubuntu do të jetë ne...

Android 4.2.2 shfaqet në një video në Nexus 4

Si duket Google është duke u përgatitur për të lansuar versionin e ri të platformës së tyre për smartphone, Android 4.2.2, i cili është...

Google Nexus 4 – Testi i hedhjes

Disa nga ne as që patëm mundësi ta porositim, për shkak të shitjes rekorde ndërsa të tjerët që patën atë mundësi filluan edhe me...