Google Photos
Fillimi Etiketat Google Photos

Etiketa: Google Photos

Çfarë po ndryshon në Google “Drive” dhe “Photos” ?

Ka qenë një kohë kur të gjithë deshironim të hapim llogari në Gmail pikërisht për shkak të hapësirës që kjo e fundit ofronte në Gmail, Drive(Docs) dhe...