Google Play
Fillimi Etiketat Google Play

Etiketa: Google Play

Asus ZenWatch është në stok në Google Play dhe Best Buy

Para disa ditësh, Asus ZenWatch doli në Google Play me çmimin 199 dollarë dhe me njoftimin që do të vinte së shpejti. Tani kjo...

Loja Flappy Bird hiqet nga Google Play dhe iOS App Store

Dje kanë filluar të qarkullojnë lajme se zhvilluesi i aplikacionit Flappy Bird ka vendosur që të tërheq këtë lojë nga dyqanet virtuale më të...

Shfletuesi Opera edhe për Android

Një lajm i mirë për përdoruesit / fansat e shfletuesit të internetit Opera. Nga tani ju mund të shkarkoni aplikacionin për Android drejtpërsëdrejti nga...

Ameble bëhet pjesë e “Google Play”

Të ndëruar vizitorë të Ameble-së, Me kënaqësinë më të madhe duam të ju informojmë se që nga sot portali ynë është bërë pjesë e integruar...

Shenjat e trafikut, debutojnë në Android

Mësimi i rregullave të trafikut paraqet hapin e parë që duhet të ndërmerr një person gjersa fillon të mësojë ngasjen e makinës, e që...

Google Play mbush 1 vit

Një vit pas riemërimit nga "Android Market" në Google Play Store, kompania sot feston përvjetorin duke ofruar dhurata për përdoruesit e platformës Android. Dyqan online për...

Sega lanson Kingdom Conquest II

Sega ka futur lojën Kingdom Conquest II në dyqanet online AppStore dhe Google Play. Kjo është vazhdim i lojës se njohur Kingdom Conquest origjinal...

Aplikacionet më të mira në 2012 nga Google

Këto janë disa nga Aplikacione më të mira që Google i veçoj për vitin 2012, të cilat mund të shkarkohen nga Google Play. Disa...

Aplikacioni “μTorrent beta” tani në dispozicion për Android

Kompania BitTorrent ka lëshuar në dispozicion softuerin për shkarkim μTorrent beta nga Google Play. Pra adhuruesit e μTorrent qe ketë softuer e kanë përdorë...

Ngjarjet që karakterizuan konferencën e Google I/O 2012

Konferenca vjetore e Google-it për zhvilluesit softuerik dhe inovacione I/O 2012, këtë here doli të jetë shumë më shumë se sa një mënyre e...

Flipboard tani edhe në Google Play

Që nga 2010 aplikacioni Flipboard ka qenë njëri nga më të kërkuarit në Apple Store. Aq shumë është kërkuar të shkarkohet sa që kompania u...