Google Plus
Fillimi Etiketat Google Plus

Etiketa: Google Plus

Ri-dizajnohet Google+

Google mund të ketë pasur qëllime të mira kur e patë krijuar rrjetin social të tyre Google+, mirëpo krahasuar me dy rrjetet tjera Facebook...

Udhëheqësi i Google+, Vic Gundotra lë kompaninë Google

Vic Gundotra, zëvendës-shef i lartë i Google-it dhe njeriu i parë mbrapa rrjetit social Google+, ka njoftuar se do të lë kompaninë Google. Gundotra...

Google+ feston 2 vjetorin

Dy vjet më parë, Google kishte lansuar online rrjetin social të tyre Google+. Në ditët e para, kompania shërbimin Google+ e kishte përshkruar më shumë...

Google + për iPhone/iPad edhe në Shqipëri

Google ka njoftuar se aplikacioni i  tyre Google + për iPhone dhe iPad ka nisur tani në territoret e më shumë se 48 vendeve...