Google Street View
Fillimi Etiketat Google Street View

Etiketa: Google Street View

Vizitoni stadiumet e Kampionatit Botëror me Google Street View

Për informatë, loja e parë e kampionatit botëror është të enjten e ardhshme, me 12 Qershor mes Brazilit dhe Kroacisë. Para se të filloj...

Çfarë është mbuluar deri tani nga Google Street View?

Google ka krijuar një uebfaqe mahnitëse interaktive për Street View, ku aty kompania flet pak për historinë e teknologjisë, dhe si ajo fotografon pamje...

Eksploroni ndërtesën më të lartë në botë me Google Street View

Google Street View është e dobishme për shumë arsye, praktikisht ju mund të vizitoni ishujt Galapagos, mund të luani me GeoGuessr si dhe kënaqeni...