Google TV
Fillimi Etiketat Google TV

Etiketa: Google TV

Google TV me mundësinë e kërkimit me zë “voice search”

Google ka përditësuar Google TV me disa karakteristika të rëndësishme, duke përfshirë mundësinë e kërkimit me zë (voice search) dhe një udhëzues të ri...