GoPro Hero4 Silver
Fillimi Etiketat GoPro Hero4 Silver

Etiketa: GoPro Hero4 Silver

Rrjedhin pamjet dhe karakteristikat e kamerës GoPro Hero4

Për kamerën e re GoPro Hero4 është përfolur edhe më herët kurse sot janë shfaqur imazhet e këtij modeli para se kompania GoPro të prezantoj zyrtarisht. GoPro Hero4...