GPS
Fillimi Etiketat GPS

Etiketa: GPS

Merlin Child Locator Phone – vëzhgon fëmijën tuaj

Child Locator Phone është një pajisje e cila ju mundëson të komunikoni si dhe vëzhgoni vend-ndodhjen e fëmijës tuaj. Me vetëm 5 butona në...

TomTom Rider GPS për Motoçiklistët

TomTom ka njoftuar për fillimin e pajisjes së re GPS në mënyrë specifike për motoçikleta e quajtur TomTom Rider. Jo vetëm që është pajisje...

Aeroplani robot fluturon dhe manovron vetvetiu dhe pa ndihmën e GPS-it

MIT's Robust Robotics Group të udhëhequr nga profesori Nick Roy, kanë zbuluar aeroplanin e parë autonom i cili është në gjendje të fluturoj dhe...

Fiat 500L me sistem të navigacionit Tomtom

Prodhuesi i GPS-ve TomTom dhe kompania e veturave Fiat janë në partneritet te përbashkët për sistemin e ri  te navigacionit qe do të përdoret...