GTA V
Fillimi Etiketat GTA V

Etiketa: GTA V

Video prezantimi i parë i lojës GTA V

Është publikuar video e parë e lojës Grand Theft Auto V që shfaq detajet e çdo karakteri qe luajnë një rol në ketë lojë dhe...