Hack
Fillimi Etiketat Hack

Etiketa: Hack

Përditësoni iPhonin tuaj në iOS 10.3.1 për të shmangur sulmeve nëpërmjet...

Në më pak se një javë Apple ka publikuar iOS 10.3 me më shumë se 100 vrima të mbyllura dhe me siguri më të...

Është zbuluar një sulm i mundshëm nëpërmes kartelave SIM

Është zbulur një mënyrë e re e rrezikshme për sulm (hacking) nëpërmes kartelave SIM, potencialisht u mundëson hakerëve që nga largësia të dërgojnë mesazhe...

Probleme me YouTube

Vizitorë të nderuar të Ameble, duam të raportojmë para jush që nga ora 22:18 deri në ora 22:28 sipas orës tonë lokale, njëra ndër...

Sony Mobile konfirmon vjedhjen e të dhënave për 400 përdorues

Sony Mobile është goditur, duke i dhënë asaj një dhimbje koke të sistemit të sigurisë. Sony Mobile ka pranuar se të dhënat në lidhje...

Yahoo raporton vjedhjen e 400.000 Email adresave

Kompania Yahoo ka raportuar vjedhjen e 400,000 emrave të përdoruesve (user name) dhe fjalëkalimeve (password) për qasjen në uebfaqen e tyre si dhe në...