Handwrite
Fillimi Etiketat Handwrite

Etiketa: Handwrite

“Handwrite” funksion i ri i kërkimit nga Google

Google ka njoftuar për një funksion të ri kërkimi për smartphone dhe tableta. Ky funksion i ri quhet Handwrite(dorëshkrimi), kjo ju mundëson qe të...