Hard Disc
Fillimi Etiketat Hard Disc

Etiketa: Hard Disc

Seagate Seven është HardDisku më i hollë që është prodhuar ndonjëherë

Përderisa disqet solid-state ende po janë të nevojshme dhe të volitshme, ata po vazhdojnë të prodhohen dhe përmirësohen çdoherë e më shumë. Dëshmi për ketë...

Toshiba nxjerr serinë e re të disqeve SSD, Q Series Pro...

Kompania Toshiba ka njoftuar për serinë e saj të re të disqeve të brendshme solide të njohur ndryshe si SSD, pra serinë Q Series...

Mushkin shfaq diskun 480GB mSATA SSD

Mushkin këtë javë ka shtuar një disk solid state drive (SSD) në serinë e tyre, duke njoftuar kështu për prodhimin e diskut të parë...

Toshiba lancoi Canvio Slim Hard Disk të jashtëm 500 GB

Të hënën Toshiba lancoi në treg një Canvio Slim hard disk të jashtëm 500 GB, me çmim prej $ 114,99. Ky disk është super...

Hard Disku nga Safiri – 10 milion vite jetë

Një ekip multidisiplinar i përbërë nga shkencëtarët, antropologët, arkeologët, artistët, arkivistët, dhe gjuhëtarët kanë krijuar një hard disk që ata besojnë se do të...