Hard disk
Fillimi Etiketat Hard disk

Etiketa: Hard disk

Gjenerata e re e SSD nga Intel më në fund është...

Teknologjia Micron dhe Intel janë duke punuar në një memori të gjeneratës së re që nga 2012. Ajo quhet 3D XPoint, dhe ka nje shpejtësi...