Heartbleed Bug
Fillimi Etiketat Heartbleed Bug

Etiketa: Heartbleed Bug

Virusi Heartbleed ka prekur edhe Router-at

Edhe më shumë dhimbje, Heartbleed ka prekur gjithashtu edhe Router-at. Kompanitë e mëdha Cisco Systems dhe Juniper Networks kanë njoftuar së virusi Heartbleed është...

Virusi i ri “Heartbleed” i rrezikshëm

Një e metë për sigurinë e Internetit që mund të shkaktoj dëme të mëdha është zbuluar kohën e fundit dhe po quhet Heartbleed Bug. Një virus...