Hello Tomorrow
Fillimi Etiketat Hello Tomorrow

Etiketa: Hello Tomorrow

Hello Tomorrow prezantohet edhe në Prishtinë

Kjo garë globale çon shkencën dhe teknologjinë në një tjetër nivel. Edicioni 2015 i “Hello Tomorrow” i dedikuar për teknologjitë inovative do të përzgjedhë 30...