HERE
Fillimi Etiketat HERE

Etiketa: HERE

Në shitje shërbimi i hartave “Nokia HERE”

Pas raportimit se Nokia është në bisedime për blerjen e Alcatel-Lucent në një marrëveshje prej të 16 miliardë dollarësh, kompania ka njoftuar gjithashtu se po konsideron...

Shkarko “HERE Maps” për iOS

Aplikacioni "HERE Maps" nga Nokia nga tani e tutje është në dispozicion për përdoruesit e platformës iOS dhe mund ta shkarkoni nga Appstore. Duke pasur parasysh...