HP 10 Plus
Fillimi Etiketat HP 10 Plus

Etiketa: HP 10 Plus

Lansohet në heshtje tableti Android “HP 10 Plus”

HP si kompani më shumë është e njohur për kompjuterë dhe printer, edhe pse kohët e fundit janë marr pak a shumë edhe me...