HTC 606W
Fillimi Etiketat HTC 606W

Etiketa: HTC 606W

Shfaqen detajet e një smartphone-i të ri HTC 606W

Janë shfaqur detajet dhe disa fotografi të një smartphone-i të ri Android nga HTC, HTC 606W, i cili duket të jetë një smartphone i...