HTC 7 Mozart
Fillimi Etiketat HTC 7 Mozart

Etiketa: HTC 7 Mozart

Vlerësim: HTC 7 Mozart

HTC 7 Mozart është njëra nga tri pajisjet e para te bëra me Windows Phone 7, duke nisur këtu dhe ofruar një përvojë të shëndosh...