HTC 8X
Fillimi Etiketat HTC 8X

Etiketa: HTC 8X

Skuadra Windows Phone 8

Na kanë mbetur edhe një muaj e gjysëm deri në lançimin e Windows 8 dhe pajisjeve të bazuara në të. Është koha që të...

HTC Publikon: HTC Windows Phone 8X

Para pak minutash HTC në konferencën në New York ka prezantuar 2 smartphone të bazuar në Windows Phone 8, HTC 8X dhe HTC 8S....