HTC J Butterfly
Fillimi Etiketat HTC J Butterfly

Etiketa: HTC J Butterfly

Smartphone HTC J Butterfly

Kompania e njohur Taivaneze HTC siç duket nuk ka të ndalur. Pas publikimit të serisë së smartphone-ve HTC Windows Phone 8X ,8S dhe One...